Follow Viruspadu

Wednesday, February 29, 2012

Twit ke?

Twitter memang sesuai untuk saya nak membebel dan meluahkan perasaan. Saya kekadang takyah tengok drama pun dah boleh tahu jalan cerita sbb ramai kot update kat twitter hehe. I like. Nak2 masa bola hari tu. Saya takut nak tgk kan, so saya baca twitter je. Itu pun dah cemas mcm nak giler lah. Terbahek la twitter. I like.

Tapi saya biasanya ikut musim. Kadang saya suka melepak kat fesbuk, kadang kat twitter.

Dan ada satu ketika dulu saya tak gemar lepak kat twitter sebab ada yang kutuk mengutuk orang, so bila baca pun rasa tak best je. So saya terus menyepi daripada twitter. Aktif kat fesbuk je. Aman damai.

Boleh tulis apa pun. Boleh bergurau apa-apa pun. Tapi sekarang sejak fesbuk tukar timeline yang buatkan saya pening, saya beralih kat twitter balik. kat twitter kalau nak aman senang je, unfollow je orang-orang yang suka mengutuk orang lain dan yang jenis nasi tambah tu. Terus aman twitter hikhik.

Saya suka je sebab boleh update twit sesaat sekali ahak ahak ahak. MakcikJem takde keje ke asik update twit je :p

dan yang paling penting, twit2 dapat duit. I likeeeeee. Semalam saya login saya punya churp2. lama giler kot tak login. Sekali tengok duit dah lumayan dah dalam tu. Terus click cash out. Yahooooooo...

Ini lah nama dia rezeki turun dari langit hehe... 




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

Lida Rahim said... [Reply to Comments]

LR jakun lor ngan twit.. cam ner ek?? sebab kawan tak ramai kot dlm tu.. kang membebel jer sesorang tak syok pulak huhu

viruspadu said... [Reply to Comments]

LR,
takpelah, mula2 tak biasa... lama2 ok la tu

AlyzaFisol said... [Reply to Comments]

kini kak jem udah mula memenuhi TL sye....hahahaha....i like...

atty's said... [Reply to Comments]

betui, kty malas nak layan drama, baca tweet je.nanti last episode baru layan..hahhahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^