Follow Viruspadu

Thursday, March 15, 2012

Cemana nak cerita ek? lalala

Ehem ehem

Sebenarnya saya nak tunjuk my very first MJ  ahak ahak ahak. Somel tak...

Giler teruja okeh. Suka sangat. Tengok warna dia dari jauh dah nampak makjemah HAHAHA. Masa saya gi event maxis ni adalah kali pertama saya pakai enbeg ni. Kebetulan mecing sangat dengan warna baju hikhik.








Macam biasa, saya beli dengan kawan saya kat coachlover1980. Saya percaya dengan dia sebab dia kawan saya dari jaman sekolah dulu. Sebab nak beli barang yang harga dia phewwww secara online memang kena cari orang yang kita percaya :p. Kat coachlover1980 bukan ada coach je kot, ada MJ ada DKNY ada Fossil ada Gucci ada Guess. Macam-macam la korang kena tengok sendiri. So kalau ada yang korang kenan kekadang kena amik masa sikit sbb dia kena check dengan supplier dia kat USA dulu. Gitu.

Santek tak MJ kitewwww...

hikhikhik



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

11 komen[s]:

mommyNadia said... [Reply to Comments]

ala sukanye bag MBMJ tu!!Kitapun duk eyeing bag tu,kat online shop tu takde plak color tu..cantek..
thx for d link, boleh compare ;)

lebih glam kak jem ok >.<

shark said... [Reply to Comments]

mmg matching..
pandai akak pilih..
terbaek lah.

vidalsisah said... [Reply to Comments]

Alahai cantik sesgt, matching giler. Akak pon suke paten bj jemah, kebaya pendek kan?

viruspadu said... [Reply to Comments]

a ah kebaya pendek

NadyaBubble said... [Reply to Comments]

Memang cantik :D

Love Razila said... [Reply to Comments]

Ehem...ehem...nk sewa boleh??hehehehe, xdpt beli sewa pon jadilah :)

Pn. Ila said... [Reply to Comments]

huhu..cantik sgt..suka! menanges tgk Jemah pakai tu. Saya tengok aje boleh le.

Suliana said... [Reply to Comments]

cantik.. match dgn tudung :-) nasib baik saya bukan peminat henbeg. hehe.. MJ tu apa kak jem?

notti netti said... [Reply to Comments]

mula2 tgk kat blog online MJ ni..cam biasa, tapi sekali kak jem pakai...cantik laaa pulak......aiyooo duitttttt mana mau carik...

Eliss Mie said... [Reply to Comments]

wowww..banyak merah :) bahaya ni kalau jalan2 kat tengah bandar sebab ramai tertarik dengan kaler tu :)

viruspadu said... [Reply to Comments]

Suliana,

MJ - Marc jacobs







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^