Follow Viruspadu

Wednesday, March 21, 2012

Maxis Apps Blogger Experience Tour

Cerita menang iPhone4s dah berkurun dah. Cerita event nya tak jugak muncul-muncul. Ha canne? Dasar pemalash kan.

Event ni berlangsung kat Menara Maxis pada hari selasa lepas jam 6.30 petang. Maxis Apps Blogger Experience Tour. Maka yang di jemput adelah blogger dan media lah.


Dengan orang-orang kuat nuffnang :p

Event ni nak memperkenal apps baru maxis. Bagus kot saya rasa. Korang semua boleh download. Free je. Tapi sape pakai ipad, iphone dan seangkatan dengannya lah. kalau pakai blekberi... wassalamu je la. memang takleh nak tolong dah.

Ada banyak apps. Antara yang saya ingat, finder 301, yang movie tu,  pastu boleh bayar bil maxis pakai iphone. Aiseimen saya lupa lah. Ada 8 kot. Nota dia ada kat rumah plak dah hehe. Senang2 korang bukak je website maxis tu ha. Ada kot list dia. Yang penting download dia free. Cuma data kena la bayar ek. Semua nak free lemak sangat la plak hehe

Ini masa tengah register utk movie. Giler wei... pakai benda ni... beli 1 tiket, percuma satu tiket. Memang untung sangat kot. Sebab tu saya terus register tu. So beli 4 tiket, bayar 2 tiket je. terbaik utk orang yang suka tgk wayang

Sempat amik gambar dengan rabiatuladawiyah je. Yang lain saya takde simpan. Padahal ramai giler kot blogger kat sana hari tu. Kalau korang ada simpan, pass2 la kat saya ek.

Saya nak cerita banyak pun saya tak berapa fokus time tu. Badan penat kan. So korang masuk website maxis hek. kalau ada soalan yang senang2 saya cuba la jawab.

Terima kasih maxis. Selalu saya ada nasib yang cantik dengan Maxis. Love u la Maxis. Muah muah muah.



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

Hazman said... [Reply to Comments]

Next time kalau jumpa kat event...nak amik gambar together2x yekk...hhahahahaha

MrJocko said... [Reply to Comments]

ni event yg menang iphone4s tu kan? best nyaaa

Sha said... [Reply to Comments]

tahniah again...

erm sha lom lg update entry ni







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^