Follow Viruspadu

Thursday, March 01, 2012

Megumi

Lepas ni... sarapan pagi saya biskut petak cicah milo pasti lebih sedap dengan Megumi :p

Baru je idam-idamkan ritu nak beli mug yang comel kat kimmi ni, siap bukak website beliau cuci mata, siap publish kat fesbuk bagai. Betapa ternyata terlalu ingin :p. Saya ade je lah mug kat opis ni, tapi yang biasa-biasalahkan.

Tapi lately berlaku peperangan adik beradik dekat fesbuk, siapa tayangan sarapan/lunch/minum petang paling best dapat jobo (eksen). Tapi sebenarnya masing-masing bukan nak tunjuk makanan yang lebih, tapi nak tunjuk gambar background yang lebih kekekeke...

contohnya gambar sarapan saya ni:

tajuk dia: sarapan saya biskut jewww *efek muka cebik tanda sedih*
tapi sebenarnya nak tunjuk background dia bunga okeh. kau hadooooooo?? HAHAHAHA

Jadi saya nak beli mug yang comel ni nak buat backgrond sarapan saya adalah biskut petak cicah milo. So nampak menarik la nanti sarapan saya HAHAHAHAHA.

Tadaaaaaa... nama mug ni adalah Megumi :p... ini sama la kimmi collection dengan tamaki dulu


Lepas ni ... biskut petak saya konfem rasa kentaki ok. konfem.


Sekian daripada duta biskut petak cicah milo



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^