Follow Viruspadu

Saturday, March 17, 2012

Tutifruti lagi

:)

Malam ni macam-macam plan nak makan itu ini. Memula igt nak makan sushi. Cancel. Pastu igt nak pegi pasar malam. Cancel jugak. Tetiba terus sampai kat sini.

Yummeh.

Jemput makan malam semua.

4 komen[s]:

oneyani said... [Reply to Comments]

Aih kenyang ke mkn tuti puti je utk dinner ni?huhu

Cik Rose Cute said... [Reply to Comments]

EMM SEDAPNYA..

Sha said... [Reply to Comments]

sedap tp sejukkkkk sgt..hiks

NadyaBubble said... [Reply to Comments]

Menggodanya -.-







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^