Follow Viruspadu

Wednesday, March 07, 2012

Walking like a dream

Masih ingat lagi tak entry saya yang lalu pasal Yuna. Pasal Hotlink Now You Can tu? Masih ingatkah?

Kalau tak ingat memanglah #kakjemah sentap okeh. Memang batu belah batu betangkup tahu! #tetiba

Ingat tak lagu yang sedap Yuna nyanyi tu, kita sama-sama membanting idea cari tajuk dia tu???

Sekarang dah dapat dah tajuk lagu dia. Tajuk dia sama sedap dengan lagu dia.




Saya tak tahu canne nak letak lagu tu kat sini supaya korang boleh dengar kat sini je, So korang kena klik SINI , pastu klik Play ok. Tak nyesal dengar. Lagu-lagu yuna semua best-best. Manade yang tak best kan.


Yuna cakap: “I would like to thank Hotlink and my fans for eagerly working with me on this single and for helping with the music video.  It has been a joy and honour being part of this collaborative project.  This initiative was truly exciting and I look forward to future opportunities to work with you all again,” 

Saya suka la Hotlink Now You Can ni, sebab dia macam satu program yang bagi peluang ramai orang terlibat pastu boleh berhibur sekali. Macam video clip yuna ni la. Kita semua berpeluang muncul dalam video clip tu kan. Best la. Kita yang biasa-biasa ni pun boleh join yuna kan. Best best best.

Tak sia-sia lah saya setia dengan Hotlink dan Maxis. Berbaloi-baloi saya rasa <3


Landing URL: www.nowyoucan.my/yuna
Hashtag: #WalkingLikeADream




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Adam Narzuan said... [Reply to Comments]

lepas ni nak wat lagu gak laaa... Lagu tiga kupa versi remix.. hehehe aci kan??

lily lotus said... [Reply to Comments]

kemain baik punya melentok vp hadap yuna, hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^