Follow Viruspadu

Friday, April 20, 2012

Berjimba

Hari ni hari berjimba dengan adik beradik perempuan saya. Best giler lah. Daripada tadi asik tergelak ajer.

Ada ina noh, ira noh, zara noh, zaimah noh viruspadu, ceera noh, sepet noh, iedalihin dan sky bird. Tu semua nama dalam fesbuk hehe

Salah satu kitorang punya aktiviti adalah menayang cincin kekeke. Boleh teka tangan kakjem yang mana?
p/s: Tangan kak tomomi adalah yang cincin bunga putih la uols. Tahniah pada yang teka betul :p

3 komen[s]:

Reena said... [Reply to Comments]

kak jem mmg rpat ek dgn adik2...xpna plak bca cite k.jem kuar dgn kwn2 pmpuan yg lain..huhuuh

natrah ismail said... [Reply to Comments]

cincin bunge hitam kan kannn..;p

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

opkos laa cincin yg plg beso tu.. cincin beso color itam..hehe :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^