Follow Viruspadu

Friday, April 06, 2012

Fesbuk Memang Menghiburkan

Salam jumaat korang.

Hoyeah esok cuti kan. Hoyeah. Pastu rabu depan cuti lagi. Hoyeah hoyeah hoyeah. Tapi yang tak bestnya en.Badang kursus plak dah. Hadoiyai... Takpe yang penting cuti.

Waktu lunch yang panjang ni, saya malas betul nak membakar lemak gi jenjalan kat luar berpanas. Biasalah sayang lemak la katakan hikhikhik. Dush! So saya pun tengok-tengok la fesbuk saya. Scrol atas bawah semua. Ternampak balik gambar lama saya post kat sana. hehehe... Pastu baca balik komen. Rasa kelakar giler. Sengal ubi betul lah.

Saya letak gambar ni, pastu saya pun menggatal listkan semua. Sebab biasa tengok orang buat macam tu. Saya pun feeling la tiru jugak. Kahhhhhhhhhhh...
Tudung - Bawal, 
Baju - Valentino Rudy, 
Jaket - Armani Exchange, 
Seluar - Dorothy Perkins, 
Handbag - Marc Jacobs, 
Kasut - Bonia, 
Enset - iphone4s (nk jgk bgtau haha) 
Accesories - Vincci. 
Sekian terima kasih.

Sekejap lepas tu... Komen2 yang buat saya pegang perut tahan gelak

HAHAHA... sekali list yang dalaman pun nak tahu sekali. Bapak sengal ubi HAHAHA. Mencik okeh.

Pastu kat fesbuk saya suka buat status ngarut2 macam ni:

Tapi saya memang suka buat status ngarut kan. kat twitter pun sama. Tapi tu lah. Bila kita suka bergurau2 kat fb dengan twit ada je kang yang buat blog entry semata2 tak suka HAHAHA. Saya baca sambil senyum je la. Manusia ni memang berbeza. So kalau kita suka tak semestinya orang lain suka. Kalau kita tak suka kita tak boleh paksa orang lain tak suka jugak ye tak.

Peace!

:)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Princess Nur said... [Reply to Comments]

ekceli kita saja buat pelik2 ni saja nak hilangkan stress..tp manusia yg x puas hati ni biasalah..Suka mengata utk puaskan hati sendiri..jadi x payah nk pikir pasal org asalkan hati kita senang dan bahagiaa.. Tak gitu kak Jem? hahaha..

Love Razila said... [Reply to Comments]

tulah...kekadang kite for happy utk diri sendiri pon ada yg xsenang ddk sbb kute happy.xpaham....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^