Sunday, April 01, 2012

Golek golek

Phew.

Saya baru lepas melipat kain sebeban okeh. Banyak tul kain kena lipat.  Time beli baju baru tak fikir semua ni :p. Time melipat kain baru kesal sbb banyak sangat kena lipat kan.

Pagi tadi saya kat rumah mak kat cheras. Lama giler kot tak balik cheras. Ada dalam sebulan mcm tu. Lama okeh sebulan hehehe. Lepas sarapan dan lepak2 kejap, terus balik seremban semula la. Sebab rumah mcmkan tongkang pecah kan. Dengan pinggan dekat sinki pun tak cuci lagi. Memula mak saya nak follow saya balik seremban. Cemas saya HAHAHAHA... bimbang mak saya pitam kat pintu rumah saya tgk rumah saya macam hape je. Tak larat langsung nak mengemas. (aishhhh bila la dapat tukar putrajaya ni haaa...tak sabar tauuuu) Plan nak cuci toilet tadi sebenarnya. Tapi dah sakit perut plak ... bendera berkibar plak dah. Sudahnya bergolek-golekan atas katil aje lah. Hape pun tak boleh!!!!

Oyye. Hari tu kan. Saya beli Blood Pressure Monitor ni kat milkadeal tau. Hari tu saya ada komplen2 leher saya tegang sebab stress la pemende la kan. Bimbang darah tinggi la. Tapi malu nak gi klinik check la kan. So bila ternampak je milkadeal ada offer terus beli okeh. Terbahek. Harga pasaran dia saya terlupa plak kene cek kat milkadeal tu rasanya RM198. Pastu ada offer jadi RM119 (main bantai je sbb tak igt), pastu kebetulan saya ada point dalam tu so saya tambah lagi RM88 je. hoyeahhhhhhhhh... Untung giler kannn


gigih ni pergi subang parade semata-mata nak amik BP monitor ni kan. tapi lepas tu terus menyopping la. hehehehe... i likeeeee.

ok habis cerita tu

25mac lepas adelah besday nisa, dan kitorang beli kek je makan kat rantau hehehe.

paling suke gambar ni. sweetnya budak berdua ni tau

alamak... sebenarnya nak cerita lagi. acane. perut sakit sangat la plak dah.
nanti kakjemah sambung lagi hek.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu
Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^