Follow Viruspadu

Friday, April 06, 2012

Holloh3 Comelnya

Terus terbeli 3 tadi :p

Oh ini bukan iklan. sekian.
Sebab terlalu geram dia comel.
RM10 je. Lepas ni boleh letak dalam henbeg.
Geramnya.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

NanieZara said... [Reply to Comments]

amende ni kak jem?

shark said... [Reply to Comments]

RM10?
murah jugak
kalu ada bnyak design ni mmg comey wat koleksi:)

GreenJade said... [Reply to Comments]

wow chomelnye..harus juga ku merembat juga nih hehehe

thx sis..siap kasi link senang nk terjah.. ;)

Madam Casper said... [Reply to Comments]

fuh naper la masa nak buat payment tu lama beno page dia loading erkk

SyUhAdA said... [Reply to Comments]

comey kan..rsa cam nak beli jgk..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^