Monday, April 30, 2012

Koleksi Butterfly

Hari tu saya dah share koleksi butterfly saya kan. Saya sebenarnya tak banyak pun koleksi butterfly. Yang ada loket rantai saya ni, pastu cincin, pastu gelang, pastu keronsang ada la tapi tak banyak. Sebab susah kot nak jumpa design butterfly saya rasa. Eh sebenarnya banyak, tapi saya yang tak beli kekeke mungkin sebab tak bekenan. Ntah.

So saya nak share koleksi butterfly saya yang terbaru. Ahak ahak ahak. Butterfly kali ni istimewa sebab dia datang secara istimewa. Butterfly ni datang terbang kat saya. Saya teruja lalu terus pakai :p

Punya la nak bagi muka ada cahaya nur kasih kan habis dengan butterfly pun blur kah kah kah

Ok... nak tunjukkan kecantikan sebenar butterfly itu... 
Tetiba terbayangkan masa butterfly ni adalah ulat bulu. Mesti ulat bulu ni sangat menggelikan kan eeeee hikhik

ok dah tu je

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu
Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^