Follow Viruspadu

Monday, April 23, 2012

Minggu ni Minggu Manja

Suka sangat.

Minggu ni mesti abang SKS merindui kakjem ahak ahak ahak. Aiseimen membazir betul saya bayar bas bulan-bulan tau. Selalu pun macam ni. Dalam sebulan mesti saya ada tak naik bas seminggu macam tu. Takpun balik sendiri. Takpe. Anggap je buat amal jariah ke mende.

Maka minggu ni... ehem ehem ehem

En.Badang akan hantar dan jemput saya balik kerje. Aserehe ha rehe. #jogetgoyangbuntuit

Sebab beliau kena pegi odit kat KL.

Bestnyaa...

Dah la belakang saya ni sakit duduk dalam bas kan. So minggu ni dapat la saya rehatkan belakang saya. Dapatlah saya kebelangkan seat saya ni atau dengan kata lain tido dalam kereta dengan selesa hahaha. Siap bawak bear pink lagi. Ko mampu pegi keje bawak bear pink dengan selimut sekali HAHA.

Kelasssssssss tomomi aka tomato :p

Ok tu je nak eksen :p


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

NORSHAHFEZA HAMSAN said... [Reply to Comments]

so suweet kak jem heheehe

MrJocko said... [Reply to Comments]

best tu, seminggu dtg kerja, terus sampai depan pintu Ofis... caya lah Kak Jemah

Emy Omar said... [Reply to Comments]

Tak menahan bila baca part bawak bear dan selimut tu tau,sure cik badang yang tengah drive tu jeling2 manja je

antalya said... [Reply to Comments]

wahhh ensemlah en.badang nye new haircut tu. siyes puji ikhlas ni







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^