Follow Viruspadu

Tuesday, April 10, 2012

Ok Terbayang...

Korang tahu tak sebenarnya kalau saya pegi makan kat sushi... sebenarnya saya makan ni je. Saya akan amik sampai 3-4 pinggan makan sorang-sorang. baru saya amik yang lain. tu pun kalau lapar lagi hehehe. Dan sekarang saya dah terbayang-bayang dah. Sedapnya kalau dapat makan. Dan dpt makan dengan tenang ofkosss. Sedapnya kannnnnnnn... Yum yum yum.

Tomomi... bertabahlah :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

A.I said... [Reply to Comments]

dah kau ajak sume berimiginasi mkn sushi tu sesama *____* aiyooo, die la time2 kering gini nk gi mkn kt situ. huhuhu

Q Partner Travel and Tours said... [Reply to Comments]

sha tasuke sushi. hadu hayyy tapi berqngan nk p jepun.hik

zonejb said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum.. mohon promot blog di sini.kami sedang mencari blog-blog di seluruh malaysia untuk di masukkan di dalam SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA.. Oleh itu sesiapa yang mahu blog anda di masukkan ke dalam SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA sila daftar blog anda di alamat ini http;//bloglistmalaysia.blogspot.com/2011/10/kami-sedang-mencari-blog-blog-untuk-di.html

TERIMA KASIH KERANA DI BERI PELUANG







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^