Follow Viruspadu

Saturday, April 21, 2012

Pepel Mata Kak Tomomi

Korang ingat tak saya pernah gembar gemburkan yang saya beli Colour Contact Lens kat milkadeal sebelum ni. Tengok entry tu, saya beli bulan doblas tahun lepas okeh. Giler punya lama wei. Sekarang dah nak masuk bulan 5 dah kan.

Sebenarnya satu hal jugak. Saya tak tahu bila plak masa yang sesuai saya nak pakai pun. Macam takde masa yang sesuai. Takkan sesaje nak pegi keje tetiba pakai lens kaler2 lak kan. Tebiat nak mampos ke apa kan HAHAHA. Takkan nak shopping kat jasko pun nak pakai. Tak seswaiiiiiiiiiiiiiii...

So kali ni nak berjimba dengan adik beradik, kebetulan saya pilih tema warna pepel. Oyye pasal2 tema kaler ni nanti2 saya cite kenapa saya pilih warna pepel. Dan kebetulan saya terpandang lens ni kat meja solek. Terus terasa nak pakai.

Bila dah pakai lalu terasa muka pelik. Terasa bijik mata membesar kan :p

 (gambar-gambar dalam fesbuk :p)

Hari tu saya beli dua warna lens, satu warna pepel ni, satu lagi warna coklat. Yang coklat tu ntah zaman bila plak la saya nak pakai agaknya.

Ish saya sebenarnya macam tak sabar nak buat entry berjimba adik beradik. Tapi saya takde gambar la plak. Kena tunggu adik beradik tag kat fesbuk dulu. Aiyooo lambat la dorang lalalala

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

7 komen[s]:

Miss Moon said... [Reply to Comments]

cantek la mata Jemah , terus nampak K Pop ...saranghea Jemah hahahah

comey la ....nampak sangat cuteeeeee

Reena said... [Reply to Comments]

persamaan : semua ada spek kat ats kpale..heheh

Sharinginfoz said... [Reply to Comments]

tak biasa le ngan kanta sesentuh ni....

BigMouth said... [Reply to Comments]

tomato??

Sherwieyna Muzzawer said... [Reply to Comments]

salam kenal. hai si cantik manis.i dah follow blog comel u.follow i balik ye..tq..;D

kakchik@ella said... [Reply to Comments]

Bila tgk gmbr ni, KC teringat kenangan berniaga kat Bazaar Seksyen 13 (dekat Giant) bulan puasa tahun lepas. Tetiba teringat kat korang adik beradik. Adik beradik korang meriah eh.

yoorin Azian said... [Reply to Comments]

hahhaa..kak miss moon.. lucu je saranghae Jemah.. haha.. Kak Jemah ayu sokmo...lens sesuai nmpak bling bling je kan..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^