Follow Viruspadu

Friday, April 27, 2012

Salam Jumaat

Salam korang,

Saya nak update pasal berjimba dengan adik beradik tapi malas giler kot nak menaip pepanjang padahal gambar semua semua dah masukkan dah. Tolong tiupkan aura rajin korang kat saya pehlis.

Hari ni ada pesta buku kan kat PWTC. Saya nak pegiiii... Harap2 dapat la pegi. Kak pnut mesti ada kat sana punya kan. Siapa pegi hari ni? Meh tumpangkan ahkak meh. Abang SKS taknak jemput ahkak jem hari ni hehehe

Takde apa saje nak ckp pasal pesta buku tu je. Teruja mek uols.

Dan oleh sebab saya suka sangat dengan gambar butterfly yang saya snap dlm kereta atas perut bear pink saya kekeke. Dah share kat fesbuk dah. Siap buat gambar kulit lagi. Sekarang nak share kat sini plak. hehe.

Santikkan butterfly saya :p
Santek 
Santek
Sukeeeeeeee

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

zino said... [Reply to Comments]

kami dah pergi tadi.. dah borong 19 buah buku je.. rasa tak puas hati lagi 1 hb nak ke sana lagi..

Sharidawati Shahrudin said... [Reply to Comments]

wah kak jem p book fair ke. sha tak p pun

[z@ck] said... [Reply to Comments]

oh myyy! cantik gila bracelet tu..beli mana?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^