Follow Viruspadu

Tuesday, April 24, 2012

Satey Tulang Lagi

Malam tadi kitorang berdua je kat rumah, anak-anak kat rantau. Punya la bosan tak tahu nak cakap macam mana. Kalau bebudak ada rumah bising macam ada doploh orang dalam rumah. Kejap2 dengar nisa jerit, kejap2 dengar anoi jerit. Kejap2 dengar en.Badang jerit marah ke nisa ngan anoi. Saya tukang dengar je. Tapi dorang takde sunyi betul. En.Badang pulak bizi nak siapkan paper untuk dia nak sambung master. Saya nak tengok tv pulak cerita yang saya suka dah habis pulak. Pfttttt... Apa pun tak boleh!

Semalamnya pun macam ni jugak, lepas hantar budak2 balik rantau. Dah hilang arah dah dua laki bini. Lalu en.Badang ajak tengok midnite kat jasko. Layankan. cite battleship. Orang kata cite ni best. Tapi tu la... Ntah cemana la saya boleh terlelap bahek punya dalam tu. Ntah la sbb saya rasa cite tu ngarut sangat kot. Sbb tu la saya boleh tertido. Takde unsur2 yang boleh membuntangkan mata saya kekeke. Ce letak hero dia hensem mcm won bin ke kan. Harus mata saya tak berkelip2. Segar je.(sila gugel won bin kalau korang tak kenal)

So disebabkan bosan, lalu termengajak en.Badang gi mengeteh kat satey tulang senawang. terbahek. saya lupa plak nak amik video saya makan bagi korang sentap. Aisemennn...


Ntah kenapa dia bakar nampak hitam bebenau la plak. Takpe janji sedap.

Amacam! Terliur tak?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

6 komen[s]:

Puteri Satu said... [Reply to Comments]

tingin nak makan..nanti nak ajak husband akak p la..husband akak pun cam wat muka pelik bila akak kata sate tulang huhuhu

Reena said... [Reply to Comments]

hero battleship pn ensem k.jem...heheh

sHeeMa DeaN said... [Reply to Comments]

satay tu nampak hitam sebab bergambar dengan kak jemah.. hehehe.. Jemha putihh nyaa kamoo..

NanieZara said... [Reply to Comments]

comelnya k.jemah...

mamabetty! said... [Reply to Comments]

salamm,

hye kak jemah..
cantek nyer kulit mukeee! pakai ape kak? sukee tgok lah.. =)

Aiza Haris said... [Reply to Comments]

fifi tomey2 tomomi...eh betul ke? ala blasahhh :P







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^