Follow Viruspadu

Friday, April 06, 2012

Selamat Hari Lahir En.Badang

Hari ni hari lahir en.Badang.

Maka si muka tembam yang belengas kat bawah ni semalam, balik2 keje je terus tanya besday boy nak makan apa, nak makan kat mana hehehe. Dia cakap nak makan kat manhantan je. Lalalala.selamat duit haku HAHA :p


Kesian en.badang... besday dia... dia mintak hadiah lense tapi bini dia tak luluskan hahaha. takpe ahad ni kita gi jenjalan hek. Papa nak apa je ma beli kan okeh. Kecuali lense. mmg kenot. kahhhhhhh...

Sejak saya kenal en.Badang dah lebih 10 tahun ni. Muka dia macam tu tak berubah pun. Yelah badan dia mungkin kejap naik kejap turun la. Itu saya tak kisah pun. Tapi muka dia menten je macam tu. Lelaki mmg takde efek muka ek. Ntah lagi 10 tahun akan datang pun muka dia mcm tu jugak. Harap2 saya pun dapat menten jugak. Ecewah. 

Kitorang takde pun potong2 kek segala lagi sebab plannya nak celebrate kat cheras. Kat cheras celebrate besday reramai. Besday kaklang, ana, en.Badang, nisa, qayyum, abangngah. Ha tu dia ramai. Mesti meriah giler. Tak sabar lak rasa :p

Selamat hari lahir suami. Ucapan lain kita main bisik-bisik malam nanti hek hehehehe eh! :p




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

BigMouth said... [Reply to Comments]

hepi besday en.badang!!

Eliss Mie said... [Reply to Comments]

happy bday utk suami VP :) semoga bahagia dunia akhirat. amin

shark said... [Reply to Comments]

hepi besday jugak untk en.badang..
kesian dia x dpt lense..
cik badang main kemera ke kak.

Lynn said... [Reply to Comments]

Hepy Besday la ek..Muka awak nampak bam bam sangat kat pic atas tu..hik hik..jgn mare ek..

Nanak said... [Reply to Comments]

happy bday tuan badang..hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^