Follow Viruspadu

Thursday, May 24, 2012

Baru Pulang





Ini keje giler yang saya tak pernah buat sebelum ni. Nampak kawan saya yang baju sama dengan saya tu. Nama dia YB perparitan HAHAHA. Ini nama giler2 kitorang dalam whatsapp je. dia jugak merangkap manager saya HAHAHA. Dia lah yang ajak saya pegi vietnam. Pastu uruskan semua benda termasuk tiket flite, hotel, makan minum, ntah apabendantah lagi semua dia buat. Saya bank in duit je. Giler kentang minah ni, dia uruskan semuanya detail giler. Boleh bukak syarikat pelancongan. Sumpah kagums.

Kitorang pegi takde ikut pakej ke mende. Berdua ikut suka je. Ini pengalaman pertama saya. Dan saya rasa seronok giler lah. Untung lah saya kenal dengan orang baik-baik. :)
Plan nak pegi vietnam dua minggu lepas kot, peginya dua hari je. Memang rasa tak cukup. Memang kena repeat lagi.

Mana yang pesan dan saya tak dapat belikan tu, maaf bebanyak hek... Tangan saya tak larat la nak bawak bebanyak. Dah la bawak duit pun sikit... sedeyyy kekeke...

Malam tadi airasia delay 2 jam tau. Sentap giler. Lebih kurang kul 4 pagi tadi baru saya sampai rumah. Dan sekarang saya kat office. Tskkk... Nak tidoooooooooo...

Nanti saya cerita penuh2 pasal bercuti kat vietnam ekkkkkk..

Tata.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

FiZa said... [Reply to Comments]

x sabo nak tgu entry vietnam kak jem...hehe

Ainsya Yusoff said... [Reply to Comments]

Eh, pegi ngan Intan Samirah. Member tu, hari tu ajak..tak available pulak. Wahhh..borong sakan ye kak :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^