Follow Viruspadu

Thursday, May 17, 2012

Cinta dari Anak

Semalam saya balik dari kerja dan en.Badang menjemput saya macam biasa dan saya ternampak kad hari ibu ni untuk saya. Holloh3... sumpah terharu. Tapi saya ternampak je saya tak pegang pun. En.Badang kata tunggu dulu sebab anak-anak nak buat kejutan kat saya hehehe. Somel kan macam tu. So saya terpaksa la terkejut nanti HAHAHA

Semalam jugak kebetulan en.Badang jemput saya dulu then baru jemput budak. Biasanya jemput budak dulu baru amik mamanya. So semalam kitorang gi amik bebudak kat rumah kakmas. Nisa dan anoi masuk je kereta terus buat kejutan kat saya. Rasa bergenang air mata ni.

Selamat hari ibu mama.... kata nisa dengan anoi. Pastu berebut2 nak cium pipi saya. Pastu dua2 eksen kad siapa kaler yang lawa. Cemas saya nak cakap siapa punya lagi cantik. Dua2 pun saya puji. hehehehe.

Ini hasil tangan anoi (3 tahun pada bulan 6 ni)

Ini hasil tangan nisa (5 tahun)

Alesha tetap dalam hati mama.

Nak sayang ibu, bukan kena tunggu hari ibu je kannn. Hari2 pun kena sayang.

::LOVE::


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

mimie.. said... [Reply to Comments]

alo alo alo...comeinyee kad tu sis ^_^

Anis said... [Reply to Comments]

Sweetnye dapat lukisan camtu, kalau saya mmg dah happy sgt. Anyway salam perkenalan, jemputlah singgah blog saya .

http://anisvitashop.blogspot.com/

saya pun dah follow awak.:p

Suliana said... [Reply to Comments]

terharu.. bilalah ank2 nk buat kad utk sy plk. ank llki kurang sensitif kot bnda mcm ni.. ;-)

Mak Wardah said... [Reply to Comments]

Salam. Akak suka kad tu...Lambang keikhlasan kasih sayang anak







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^