Follow Viruspadu

Monday, June 04, 2012

Ben's @ Publika


Tetiba rasa best pulak menunjukkan gambar makanan kat uols. Dah lama iols tak menjaja gambar-gambar makanan dalam belog kan. Biasanya dok eksen kat fesbuk je kan. Tapi u know gambar kat iphone4esssssss ni tersangat la gojesnya. Ini adelah gambar saya tak edit pepe pun. So cantik kan.

Korang memang dah sedia maklumkan office saya adelah dekat dengan solaris. Maka saya memang acap kali buat lawatan menghabiskan duit kat sana. Ini adelah tempat makan yang agak lebih 3 kali jugak la saya masuk. Makanan dia boleh tahan. Sedap.

Tahu ni apa? Spageti Carbonara. Kemain besau pinggan dia. Nak menangis mokcik nak mengabiskannya. Apsal ko tak bagi makan dalam periuk terus HAHAHA. Mujur la sedap. Tapi yelakan. Besar mengikut harga dia jugak la kan. harga standard tempat2  gini la.
Kek red velvet. Lembutttttttttttttt...  Ini saya makan habis (dengan bantuan hahaha)

Dannn air tembikai without added sugar. Elok untuk diet ecewah. Dah kek manis kan so air takyah la nak bergula tambahan bagai.

Ok sekian, Kalau korang nak try makan sini, silakan. saya tak tahu apa yang specialnya kat sini yang sedap melampau yang korang kena singgah. Yelah saya try pun baru few menu je. Tapi makan dia x menghampakan lah. Sedap je. Servis boleh tahan cepat jgk.

Ok dah tu je. [nanti saya makan lagi saya kasi tunjuk lagi.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Aiza Haris said... [Reply to Comments]

aiiyokkkk terliur melelehh...ahchikk poser nii.... :P

antalya said... [Reply to Comments]

adik ipar chef kt sini. try dorang nye steak lah.sedap







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^