Follow Viruspadu

Saturday, June 09, 2012

Hajjah Mona Asam Pedas

Hari ni saya berada di Melaka Bandar Bersejarah. Ada kerja nak kasi setel sikit. Lepas semua setel. Terus saya nyendeng ke badang ajak dia makan asam pedas. Rugi wei dah sampai Melaka tapi tak singgah kan.

Hajjah mona ni direkemen oleh kawan saya yang baik. Ada entry lama saya dulu. Nak letak link x reti la plak pakai iphone4esssssss ni kekeke. Niat nak kontek beliau tapi tulah sbb kerja tadi pastu kocoh kacah so tak dan. Lenkali saya kontek ekkkkk.

Saya order asam pedas tetel (daging), badang plak order asam pedas pati. Pehhhh rasa dia memang terbaik kata ko. Pekat likat berkilat hahahaha. Saya biasalah kalau sedap dan saya suka mmg nescaya kuah dia licin la ahak ahak ahak. Dasar buruk lantak :p

Kalau korang nak pegi. Saya siap snap gambor alamat beliau dengan no fon sekali. Maka sila lah telifon atau gugel map kalau sesat ye.

Ok sekian.

<3

4 komen[s]:

Nely said... [Reply to Comments]

inilah kedai atok saya.... :-)

Nashrul Sabri said... [Reply to Comments]

asam pedas tetel.. :)

Papa-NtiQ said... [Reply to Comments]

hi viruspadu...kebetulan saya pun baru pegi kat Hjh Mona dalam bulan ni. Not bad. Ramai nye orang.
Pics dah upload dalam blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com senang2 tu singgah la yer. Topik blog saya 100% makan makan dan makan hehe takde topik lain.
Ok lah jumpa lagi...kalu sudi follow yer blog saya TQ

Juliana Jalil said... [Reply to Comments]

uwah...sedap eh? weekend ni nak gi melaka, leh try ni makan asam pedas kat sini :) thanks for the info :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^