Follow Viruspadu

Monday, June 18, 2012

Kasut Merah

Ye uols,

Korang pun pilih kasut merah kan, saya pun dalam hati pilih merah jugak. Maka saya belilah kasut merah ini.


Kasut ini tinggi.
Saya rasa kekok. hehe.

Dan saya memang la tak biasa pakai kasut katup ni.

Hari ni fesday saya pakai kan. Saya rasa saya jalan mcm itik dah HAHA. Pastu rasa mcm kasut nak tertinggal kat belakang.

Nak taknak saya kena biasakan jugak kan pakai mcm ni. Lagipun tgk orang lain pakai elok je.

Bagi tips siketttttttttttt...


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

10 komen[s]:

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

cantik kaki awak pakai kasut merah..hehehe

Yatie said... [Reply to Comments]

lawa kasut awak...lagileh nampak tinggi... tapi kita takleh pakai kasut tinggi sebab sakit belakang...takde tips le...turun tangga elok elok ye

POSH76 said... [Reply to Comments]

like red color...santek!!

Miss Moon said... [Reply to Comments]

cantek la Mah pakai kasut merah nih ...plus nko plak putih mah mmg menyerlah gitew ....ai likeeeeeeeeee

Nanak said... [Reply to Comments]

sy dulu letak kat ofis..klu pakai dr rumah mcm nak jatuh..haha

C!kpuanmuda® said... [Reply to Comments]

naiss.. tips pakai kasut tumit tinggi? kena selalu prektis.. dlm rumah pun pakai :p

mNa said... [Reply to Comments]

aww..sy rasa kasut merah adalah sexyyy..me loike it!!

Eliss Mie said... [Reply to Comments]

kita pun jarang pakai kasut katup :p last sekali ms kawen kot. eh tak2, btn :p hahahaha

iswatie "colours of life" said... [Reply to Comments]

seksiiiiiiiiiii

armouris said... [Reply to Comments]

Kasut saudari telah dipilih menjadi feature di FB Handbag VS Kasut. Check it out!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^