Follow Viruspadu

Friday, June 22, 2012

Salam Jumaat

Phewwwwww... Akhirnya dapat mengerjakan belog. Hikhikhik. Padahal keje berlonggok tak siap lagi. Takpe amik mood dulu. Cea cea sape cakap takpe? Bos tahu ni memang kena tolak markah lnpt ni HAHAHA

Ini adelah saya pada hari selasa yang lalu. Sebenarnya 3 hari berturut saya pakai kasut merah itu.
Kepada yg keje gomen teringin nak pakai seluar gi keje, meh keje kat opis saya. Kat sini boleh pakai seluar tau. #mukabelagak.

Sebab hari rabu saya ada event kat opis yang kena pakai kasut katup. Sebab tu saya nak taknak kena beli kasut katup. Dan kena biasakan pakai daripada hari isnin supaya hari rabu tu tak nampak kengkang sangat hehe.

Walaupun kasut ni walaupun saiz 7 dan kaki saya adelah saiz 8 sebenarnya. Saya igtkan ketat la kot sbb kecik satu saiz kan. Rupanya kalau tinggi sangat. Kaki akan tertolak ke bawah kan. Mcm jengket2 tu kan. So tiap kali saya berjalan je kasut macam nak tertinggal kat belakang tau. Terus singgah beli scholl tu. heel liner ke apa nama dia. benda yang cover belakang kasut tu. Lepas tu baru la legaaaaaaa kaki ku.

Saya dan opismate yang sangat la softspokennya.

Dengan kawan yang lain pulak. tapi sempat amik gambar kaki je.
Charles & Keith (hitam) dan Primavera (merah)
 Dua-dua dah sakit kaki dah.

Saya enjoy la join event opis saya ni. Ramai jugak orang baru yang saya kenal. Dan event ni pun boleh dikatakan berjaya dan sakses terbahek. Tengok la siapa ada. Kakjem okeh HAHA. #sekehkepalakakjem

Ok dah. Nak siapkan report.

Tata.



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

6 komen[s]:

Mooniqueen said... [Reply to Comments]

Sweetnya kasut...

miss labi said... [Reply to Comments]

kak, boleh gak try petua jessica alba..dia lekatkan double tape kat kasut supaya kasut tak tanggal :)

Mya said... [Reply to Comments]

kita sama saiz la vp.
akak pun saiz 8.
kawan2 akak kata saiz kaki gajah.
#sentaphatimaknak

Love Razila said... [Reply to Comments]

VP kan suke organise event...kat opis lama pon VP jugak ler org kuatnyer. Buat2 luper pulak. Hhahaha

Eliss Mie said... [Reply to Comments]

kat uitm pun boleh tp kena 3 piece :p malas..hehehe

Nurul Akmal said... [Reply to Comments]

Wah bestkan ade hari camtu kat office.. ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^