Follow Viruspadu

Friday, June 08, 2012

Sepetang Bersama Anak-anak

Hari tu saya pegi Bengkel dekat Kementerian Kewangan tu. Lepas tu saya pulang ke pangkuan keluarga. Lepas tu anak-anak ajak pegi taman bagi ikan makan. Boleh dikatakan setiap petang nisa ajak pegi taman. Tapi pitam la mama kau yang lembik ni nak oi. Omak sampai rumah je nampak tilam je okeh HAHA. Dasar kuat baring kan. Tapi kesian pulak, so ada kala kalau mood baik dan nisa dengan anoi berjaya buat muka kesian dan puji mama lelebih HAHAHA kitorang layankan jugak la.

Maka inilah sepetang bersama nisa dan anoi. Dorang punya kecoh ni yang selalu buat saya rasa rindu :)






Nah tengok video


Salam jemahat uols

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

AlyzaFisol said... [Reply to Comments]

comel nisa n anoi... :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^