Follow Viruspadu

Sunday, June 03, 2012

Sri Ayutthaya Restaurant Wangsa Maju

Sejak dua tiga bulan ni, saya dah mula rasa tak sunyi lagi keje kat tempat baru ni. Eh tempat baru apanya kan. Dah dekat setahun dah pun saya kat sini, tp apsal feeling macam baru sebulan HHAHAHA... Tapi takyah pelik sangat, sbb saya keje dah 7 tahun kat SUK pun orang ingat saya staff baru kekeke. So saya dah boleh ngam dengan ramai orang la. Saya dah tak berat mulut macam ada emas 20kg dalam mulut dah. hehehe... Dah mula rasa sayang pulak nak mintak tukar... hikhikhik ha canne :p

Kalau dulu saya memang tunggu kul 10 pagi sebab nak lepak kat kantin makan roti canai. Tapi sekarang saya tunggu kul 8 sbb nak keluar sarapan ngan lunch dengan kengkawan. ahak ahak ahak.

So tadi adeeb ajak saya lepak kat Sri Ayutthaya Restaurant Wangsa Maju ni. Kedengaran sedap. Bila dah order memang sedap pun. Tempat dia cantik. Cantik dah sedap. Memang sedap. Ok kira berapa kali saya tulis sedap. HAHAHA... oleh yang demikian kesimpulannya memang sedap makan kat sini. Cuma yang tak best menu dia takde gambar. Korang igt budak tadika je ke suka buku bergambar. Menu makanan pun kena ada gambar makanan okeh. Ingat senang saya nak pilih kalau takde gambar hikhikhik. Saya dah la suka order makanan main tunjuk gambar. i want this this and this. HAHAHA nampak sangat tak reti nak sebut nama menu makanan canggih nau kan. mencik HAHA


Ini yang saya order, tomyam seafood, butter prawn ngan kerabu kelapa. Air plak saya order fruit punch dengan air dragon fruit. Sedappppppppppp... Saya hirup tomyam dia sampai licin uols


Overall ok la tempat ni, servis cepat, bersih, sedap ... harga dia standard la makan tempat2 gitu. Nak kata mahal pun tak, nak kata murah pun tak. Biasa2 la.

Ok dah tu je. Saya nak pegi konsert sudirman ni. Sape nak follow jommmmmm

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

HadSha said... [Reply to Comments]

Kak jem, tempat tu halal eh... Sbb selalu lalu lalang je, teringin nak singgah tp mcm ragu2 gak... Tp nampak cam sodap yo tomyam eh tu...l bulehla ni... :)

Aju Mohit said... [Reply to Comments]

Saya duduk dekat2 sini pon x pernah x lagik, kelihatannya menarik

shazwan said... [Reply to Comments]

lepas nie leh la bwk akak mkn sana plak :-)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^