Follow Viruspadu

Thursday, July 05, 2012

Asam Pedas Chawan Publika

Semalam,

Dalam bas perjalanan pulang ke rumah ku syurga ku. Saya tetiba teringatkan asam pedas hajah mona yang saya makan kat melaka tu ari. Aduiyai. Apa kes tetiba teringat terus air telan air liur kan. Dasar kuat makan hehehe. Sukar dibendung selera makan. Lepas tu malam mengelupur buat sit up nak kaver balik nafsu makan HAHAHA.

Kebetulan saya pegi publika tadi, dan blur2 tak tahu nak makan apa. Tetiba2 teringat nak makan asam pedas hehehe. Yeayyy... Tapi tu la, rasa dia memang takleh lawan asam pedas hajah mona tu. Yang ni sedap jugak tapi saya rasa masin sikit. Pekat likat berkilat semua dah betul dah. Tapi tekak saya tak sama la dengan tekak uols kan. Maybe korang rasa sedap je. Hehehehe.

Siyes lapar tak boleh blah. Tengok pipi pun dah tahu. Pipi kelum bijik durian kan

Nasi asam pedas. Sedap senanya. Ikut seleralah. Maybe saya tak kuat masin. Sebab sayakan manis orangnya kekekekeke dush!

Sekelip mata licin. Alhamdulilah. Syukur.

Makan asam pedas dengan teh o suam memang feeling terbaik.

Ok tu je nak eksen wakawakawaka.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

hazman fadzil said... [Reply to Comments]

Hurmmm.... nie amik ikan aper yea....eden memang gomar betul asam podes nie... presentation pun menarik gakkk







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^