Follow Viruspadu

Wednesday, July 18, 2012

Bekenan pulak fesyen macam ni

Hari tu la cuci2 mata, tetiba terbekenan dengan baju design macam ni. Macam santek kan kan kan. Boleh kaver perut moncet kekekeke. Memula plan nak tengok2 je. Hari apa ek, senin ke saya tengok2. Tetiba sampai hari ni teringat2 plak dah. Rasa macam nak beli tapi tunggu dapat lampu hijau yang terang hehe. Kena cuci mata dengan cuci hati sekali ni. ahak ahak ahak

Kalau korang ada ternampak baju macam ni punya design yang lagi cantik yang online la ye. Share dengan kakjeng ek. Nak keluar shopping bawak "dua henbegs" tu memang tercekik2 la rasa. Nak makan pun tak hadam omak eh, inikan pulak nak membeli baju. Kirim salam! HAHAHA. Maka silalah online ye.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

Boni Kacak said... [Reply to Comments]

hahaha.. cuci hati?

Mummy Chenta said... [Reply to Comments]

salam sis..
just to share..jumpa masa BW

http://butikcymus.blogspot.com/2012/05/colourblock-oversize-top.html

kakchik@ella said... [Reply to Comments]

KC rasa mcm penah nmpk la tp tak ingat kat mana. nnt KC pikir eh. dh dpt tau nnt KC bgtau adik.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^