Follow Viruspadu

Monday, July 02, 2012

Mengidam Dim Sum

Saya nak salahkan maklang dengan YB perparitan sebab asik cakap pasal dimsum kat wasap dan menyebabkan saya mengidam nak makan. Diri sendiri memang takde salah langsung. Semua salah orang je kan HAHAHA. Baik punya perangai. Perangai terpuji gitewwww.

Ada dalam 2 bulan kot saya terbayang-bayang nak makan. Ni kalau betul2 mengidam peknen ni memang dah tahap meleleh air liur ni hikhik. Nasib la mengidam mengade kan.

So, ini adalah saya pada hari jumaat lepas dalam bilik hotel dormani kat kuching sarawak. Siap2 nak gi airport nak balik dah. Motip sebelum balik kena snap gambar kat cermin? hehehe. Gediks.


Saya sampai KLIA dalam kul 2.45 gitu. Berasa lapar. Lalu nak makan dulu. Jalan2 ternampak dimsum kan. Terus la berhenti situ je. Saya sebenarnya nak tunjuk gambar dimsum yang saya makan kat KLIA je hehe. Nak bagi korang mengidam sama lalalala

Ni diaaaaa... Amacam sedap tak? Makan dia takleh gigit sikit2 feeling sopan2 okeh. Makan dia kena sekali ngap masuk mulut hehehe. Terbaik....






Giler sedap. Ini kat Eden KLIA.

Lama giler kot saya lepak kat situ. Ada 2 jam macam tu. Ke kurang? Ke lebih? Ntah. Tak sedar masa berlalu bila makan sedap dan asyik bersembang kan.



Eh sedap la lagu big bang fantastic baby ni kan. Bergoyang-goyang bahu saya sambil update gambar dimsum ni. Oh dah lapar balik. Mencik.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

7 komen[s]:

Ibu ADAM AIDIL ALIF said... [Reply to Comments]

Seeddaaapppp!!!!

Myvitrd said... [Reply to Comments]

Kalau mengidam lagi Dekat food court IJN pun ada.. sedap pun sedap..

ucupiza said... [Reply to Comments]

emmm gulp..terliur ni

cikbintang said... [Reply to Comments]

glurrppp...telan air liur je..hehehee...puasa ni..ehehhee..
xpna mkn..tringinnye nk mkn...snang x crik yg halal..

vagg-nini said... [Reply to Comments]

hoiiiiiiii. haha pasni kita pk nk wassa
p pasal mknn apa lg ok haha

Eliss Mie said... [Reply to Comments]

terliur..mcm mana ni???? arghhhh..buat naya ibu mengandung ni :p

Nadiah said... [Reply to Comments]

kalau la saya memang ada kat terminal tu maunya saya pau akak sikit dimsum...dapnya....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^