Follow Viruspadu

Thursday, July 26, 2012

Puasa Day 5, 2012

Jap, saya dah terkonfius dah semalam puasa ke berapa dah ek? 4 ke 5? HAHAHA. Ko tengok perangai kakjeng... punya pemalas nak congak sendiri hehehe.

Rasa nya baru je puasa kan. Tapi rasa perut dah kurus sikit kekeke. Sukeeeeeeeeeeee. Esok nak pakai kebaya la ecewah over kau.

Puasa dengan menu berbuka memang tak dapt nak dipisahkan lagi. Saya ingat lagi beberapa tahun lepas. Semorang dok update apa menu berbuka tiap hari. Saya pun sama je. Goreng telur dadar pun nak eksen kan. Pedulikkkkkkk HAHAHA. Best pe share benda gitu hehe :p.

Oyye. Hari ni nak share menu semalam :p

Semalam saya masak Daging BlackPapper kononnya la. Padahal saya tak tahu canne nak masak. last2 jadi Daging Masak Kicap Papper Lebih HAHAHAHA. kelas kau jeng. Saya masak daging sbb daging yang masak asam pedas ritu banyak lebih lagi. Tak tahu bila pulak nak pakai. So masak je la pape kan.




pastu santan nak buat nasi lemak pun ada lebih, maka kita buat gulai telor lah. tapi kalau pakai telur itik lagi sedap kan. ini telur ayam. takpe belasahhhhhhhhhhh.

Dan yang koala tu adelah desert semalam hikhikhik. Ok tipu. Itu saya dapat keychain opismate bagi semalam. Comel sangat hehehe.

Korang berbuka apa semalam?
Cecite.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Eliss Mie said... [Reply to Comments]

kita makan lauk semalam :p kerabu tauge dan ikan talapia bakar. seb baik jenis laki bini tak kisah makan lauk semalam :)

Suliana said... [Reply to Comments]

saya pun mkn lauk semalam. perangat je. sian nasi byk tak habis. hari ni mls masak, tapau mi sup je la kat ani sup utara :-)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^