Follow Viruspadu

Saturday, July 21, 2012

Selamat Berpuasa :)

Hari ni hari pertama berpuasa. Siapa tak puasa?? Hehehehe. Frust giler kan kalau first day tak dapat puasa (untuk perempuan la). Alhamdulilah saya berpuasa hari ni dan harap2 dapat puasa penuh tahun ni lalalala. Eh puasa penuh?? Perempuan?? Eh! Chewah. Drama tau kakjem ni :p

Korang sahur apa? Saya nasib la badang kejut bangun. Dan kitorang pun bersahurkan lauk rendang. Eh tak tak, bukan kitorang sahur, tapi saya sorang je sahur. Badang minum air sejuk je dan menemani isterinya makan.

Hari ni saya plan nak lipat kain segunung, pastu nak kemas rumah sikit. Adik beradik saya semua plan berbuka puasa kat rumah mak abah cheras. Saya belum buat keputusan lagi nak berbuka kat mana sebab memandangkan rumah macam ni, badan pulak macam ni. Tapi jeles pulak dorang bukak puasa ramai2 tu. Aduh bingung.


OK lapar HAHAHA (petik gambar lama)

Selamat berpuasa korang. Nak lipat kain sekarang :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

FatinSyahirah said... [Reply to Comments]

sahur shake tropical fruits, simple dan bertenaga spanjang bpose. :)

pena rozie said... [Reply to Comments]

selamat berpuase jgk...

melatizumia said... [Reply to Comments]

ko pragnent ye mah??
alhamdulilah..

melatizumia said... [Reply to Comments]

ko pragnent ye mah?
alhamdulillah..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^