Follow Viruspadu

Tuesday, July 03, 2012

Sudut

Saje snap gambar sudut meja office saya hehehe. Sebab macam best je semua pink hikhikhik

Hari ni kerja saya kena membetulkan data. Maka mata agak berpinau sikit.

Adeh... eyemo pehlissssssss.

Saya sebenarnya teringin nak beli headphone yang comel, tapi ntah bila dapat bertemu headfon yang menepati citarasa saya. Ha tadi gugel, macam ni la yang saya kenan. Mana nak carik ek? Kalau ada yang online memang terbaik. Kose nak gi jalan cari semata-mata kan. Nak yang macam ni sayang... (cea cea tetiba panggil sayang hehehe)

Cantik kan :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

Lida Rahim said... [Reply to Comments]

perghh mmg cun!

syahed© said... [Reply to Comments]

kat lelong berlambak..;D

Gembala Mimpi said... [Reply to Comments]

pc tu dah patut kena buat maintenance tu..hehehe :p

Gembala Mimpi said... [Reply to Comments]

pc tu dah patut kena buat maintenance tu..hehehe :p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^