Follow Viruspadu

Saturday, July 21, 2012

Try Pakai Shawl

Lepas lipat kain dan mandi. Dan lapar hehe. Dan menonton fantastic baby boom shakalaka dekat youtube. Tetiba teringat nak tgk tutorial shawl. Kan style sekarang saya tengok pakai shawl yang main pusing dan lepas2 gitu je tu. Cantik la saya tengok. Cuma saya la tak pernah menerai lagi.

So tadi gigih la menerai, pusing kot ni, pusing kot ner. hehehe. Macam tak berapa jadi lagi. Korang konfem dah terer dah kan. Kakjem baru nak belajar hehehe.

macam tak berapa nak jadi. belasah aje la.

Sejak saya dok pakai bawal je, semua shawl2 lama saya dah lama terabai. Kalau saya dah cekap pakai shawl macam ni. Maybe dapat la saya pakai balik semua shawl saya. lalalala.

Tudung oning? Saya sorok dalam-dalam-dalam-dalam kat gobok. hehe. Tunggu seru baru saya pakai balik hehe.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^