Follow Viruspadu

Friday, August 03, 2012

Hari Ini

Hari ini jumaat dan saya memakai kasut merah tiada tumit ini. Suke giler kasut ni sebab pakai dia sedap dan lembut. Aumm. Eh perlu ke aummm dengan kasut hahaha. Kasut ni saya beli masa berjimba dengan adik beradik sabtu lepas. Kononnya nak tengok baju raya akhirnya benda lain yang dibelinya hehe. Kitorang beli kat booth yang gantung2 kasut sepasang doploh hengget tu hehehe. Best. Harga doploh je, dia punya selesa macam pakai kasut harga dua ratus hengget okeh. Mek sukeeeeeeeeeeeee


Kitorang adik beradik semua pun beli. Saiz aje tak sama. Saya punya harus la saiz yang paling besau sekali hehehe. Saya saiz 41 ahakkkkkkkksssssss. Kaklang saiz 39 kot. akak saiz 38 kot. Ida 36, sepet tak hengat. Ana ko amik saiz apa na? Yang saya ingat semua saiz tak sama la. So memang takkan tertukar punya.
Ini kaki saya ^ Harus la tengah ni sbb saya yang snap gambo kan

Baju hitam yang saya pakai tu. Korang ce teka bila saya beli??? 


Baju tu adelah baju zaman kat UUM dulu tau. Tahun 2001 saya beli. Bayangkan dah berapa lama dah baju tu elok je lagi boleh pakai. Saya bukan beli baju mahal pun. Rasanya baju tu dulu harga dia dalam RM49-RM69 kot. Berbaloi kan tahan berbelasan tahun hehehe. Tudung bawal saya tu pun dah lama giler saya beli. Lebih 5 tahun yang lalu. Seluar je baru tahun ni saya beli.

Ok dah tu je.

Esok cuti, yahooooooooo. Nak pegi beli baju wayeee... wayeee... cute tak saya sebut waye waye... pang!!!!

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

vidalsisah said... [Reply to Comments]

Waaa...comel2 kiut miut, berbaloi2 la dekjem.

MySaRaH said... [Reply to Comments]

aiks?? biar btol akak saiz 41.. akak kecikkkk jek tengok :D klu heels biasa saiz bape plak? :D

kak moon said... [Reply to Comments]

Salam akak...
lama tak tegur akak..
kasut tu mmg best...

sya dah ada 4 pasang kasut yg doploh hengget tu.. slalu g beli kt uptown kota damansara je..

smlm g jalan2 kat chow kit tgk design yg hampir sama harga 15 hengget je.. nanges oo....

tp mmg best, cma klau lasak skit mcm saya takut tapak dia pecah sbb tapak dia nipis je kan? tp takpe, akak letak je gam gajah tu.. kejap je dia lekat balik..

p/s: klu kotor, basuh je.. mcm basuh kasut sekolah tu... hehehe...


Salam Ramadhan buat Kak Jemah & family...

Hidayah Bach said... [Reply to Comments]

yang hijau kaler tu mesti ceera ek?
:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^