Follow Viruspadu

Friday, August 10, 2012

KLCC

Hari ni kawan saya adelah last day datang kerja pada bulan ramadhan lepas itu beliau pun cuti. Oleh yang demikian kitorang pun pergi KLCC hari ni. Ok ada kaitan tak pegi KLCC dengan last day? Alasan boleh terima kan kan kan HAHAHA.

Saya dan kawan saya dekat Sony, KLCC
 Comelkan beliau. Hehehe.

Tadi saya jenjalan masuk paksen, sekali ternampak plak baju putih ada bunga2 tekois ni. santekkkkkkkkk. betul ke tu warna tekois? ke itu biru muda laut. HAHAHA sukatik je.
Saya ingat nak beli lah kalau ada saiz M. Malangnya harga dia adelah RM799.00. Giler ke saya nak pakai baju mahal macam tu? Kose tau. Tapi cantik. Tapi mahal. Selalu macam tu. Hadoila.

 kasut yang saya nak beli tapi saiz 7 takde. Sentap betul.

Maka ketahuilah saya balik dengan tangan kosong, kaki pulak sakit hehehe. Apa pun tak bleyyy

Ok dah tu je.

Esok cuti... yahoooooooooooooo

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

NoRaQiLah JohaRi said... [Reply to Comments]

bestny dpt shopping raye =)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/08/insafi-diri.html

antalya said... [Reply to Comments]

okla tu jimat kan







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^