Follow Viruspadu

Wednesday, August 08, 2012

Kulit Cantik

Saya rasa semorang nak kulit cantik berseri licin tanpa bantuan mekap. Semorang kan. Kiranya kalau bangun tido takyah buat apa-apa pun boleh berasa yakin lalu keluar rumah melintas jalan pegi kedai muthu beli coki-coki hehehehe.

Ini saya tanpa mekap tapi dengan bantuan camera360 hehehe.

Ini lepas edit tambah bulu mata pelesu pakai photowonder.

Iphone memang best. Nak edit gambar pakai jari je. Takyah pakai otak sangat. Tekan2 je dah boleh jadi gojes HAHA.

Ini pakai kamera biasa tapi mekap kemain tebal toksah cakap la KAH KAH KAH. Masa ni ada event opis. So memang ada mak andam. Cea macam majlis kawen plak dengan pakej mak andam kan. Hebat opis kau jem. Sekali event ada pakej mekap2 kan. Tapi ini siyes bukan memain. 
Tapi kalau tanpa bantuan kamera dan mekap, tak la secomel itu. Wah comel ke. Bagi la kakjeng feeling sikit puji diri sendiri HAHAHA. Teringin jugak nak amik gambar pakai kamera biasa tapi nampak kulit licin macam tu kan.


Saya belum cuba lagi. Tapi korang direkemen untuk cuba. Sebab saya tengok testimoni kat blog sihatcomelceria  ni mcm best. Siyes best. Nak raya ni kan. Lagi la kan. JOM BERSERI-SERI DENGAN SHAKLEE DI AIDILFITRI!
Klik gambar untuk penerangan lebih lanjut tentang produk


# Kolagen dari sisik Ikan Merah - sumber kolagen yang SANGAT LASAK!
# Jisim molek SANGAT RENDAH - sangat MUDAH DISERAP oleh tubuh
# Dilengkapi dengan 7 ramuan aktif untuk meningkatkan keberkesanan
# Ujian Klinikal Kolagen Shaklee:

60% lebih LEMBAP
75% lebih LICIN
80% kurang KEDUTAN
90% lebih KESERIAN

71% pengguna berasa tekstur kulit mereka LEBIH GEBU selepas menggunakan selama 8 MINGGU berturut-turut.

# Ramuan Serbuk Kolagen Shaklee adalah 100% TULEN, SEMULAJADI, dan SELAMAT.
TIADA PERANGSANG, TIADA GULA, TIADA PENGAWET DAN PEWARNA. Dijamin HALAL.

VITA C, VITA E, B COMPLEX, OMEGA GUARD


Kulit Wajihah lebih flawless dengan Vita C, Vita E, B Complex, dan Omega Guard
Klik gambar untuk lihat apa kata Wajihah.


VITA E dan VITA C






VITA E


Vitamin E semulajadi yang dilengkapi dengan Selenium untuk penyerapan yang lebih baik



Kulit Aishah kini bebas minyak, jeragat, dan parut jerawat!
Klik gambar untuk lihat apa kata Aishah.


Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 869533
Email: n_nadiah@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 229 5680

Ada banyak lagi product kat blog dia. http://sihatcomelceria.blogspot.com/
Korang kalau nak info lanjut boleh emel atau YM dia, nak wasap pun aci.

Ok uolsss...

Nak kulit santek takk?
ehem ehem

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

Ardini Humaira said... [Reply to Comments]

waaa berkesan :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

vp mmg lawa..chomel je LM tgk. klu jmp sure tak kelip2 mata tgk VP kot.
vit C dan yg lain2 tu mmg buat kulit lawa kan..beza sgt muka mereka lps mkn vit tu

hazanis said... [Reply to Comments]

teringin nk cuba....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^