Follow Viruspadu

Thursday, August 23, 2012

Nak beli ke tak? nak ke tak?

Saya tengah berkira-kira kalau ada sugardedi nak belikan HAHAHA pitamsss... Cantik dan ingin dan terlalu ingin tapi kewangan tak mengijinkan. tsk tsk tsk. Kejam bukan?. Ini lebih kejam daripada time nak berbuka puasa dah berhidang lauk pauk tapi lupa nak masak nasi dengggggg huhuhuhuhu ...

 Jovian by Jovian Mandagie - Juliette 
RM380.00
Saya tengok tadi ada saiz M. Tapi tak tahu la kalau dah takde tapi dorang lupa update ke apa kan. 
Ahhhh terlalu cantik kan.... ke sebab model dia cantik? ke kalau saya pakai x cantik. chehhhh

Ini plak Korean Stylish Formal Coat / Jacket. Kat milkadeal. hehehe... Saya kan asal tulis korea je mula lah gediks nak beli kannnnnnnn... Ada pink dan hitam. Ikut hati saya yang tulus ni, dua-dua warna pun saya nak. Dasar tamak Hehehehe.
http://shopping.milkadeal.com/uploads/2439/ec80e823d23183d68af2d6cc473863ac.jpg
stylo kan.

fuh fuh fuh.
macam mana nak bagi baju ni turun dari langit HAHAHA



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

nalsweet said... [Reply to Comments]

bape harga jaket tu kakjem?
saya ada tgok 1 blog ni jual jaket tu RM30 jekot..
mcm best..tp takut xmuat..huhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^