Follow Viruspadu

Sunday, August 05, 2012

Nak masak apa ek?

Phew.

Nisa dengan anoi sedang berlari, melompat dan menjerit-jerit depan saya sekarang ni. Banyak betul tenaga beliau berdua. Mentang-mentang baru lepas makan nasi dan juga minum air sejuk beserta kek cekelat semalam. Cis HAHAHA.

Hari ni juga adelah hari mengemas rumah. Sama seperti semalam. Cuma semalam kemas Level Ground Floor HAHAHA. Feeling rumah 10 tingkat kan. HAHAHA. Saya tak kemana-mana kecuali berpusing-pusing dari bilik ke bilik, dari atas ke bawah je.

Lepas sahur tadi, saya layan tengok cerita strong heart yang saya rekod. Lepas tu terus tak boleh tido dah. Apa lagi bila dah tak boleh tido. Mengemas la kata ko. Mengemas bilik yang dah lama giler saya plan nak kemas tapi tak kemas kemas sebab takde masa. Phew. Bayangkan lepas subuh saya start mengemas sampai jam 1 tengahari tadi baru selesai. Saya kemas bilik beserta melipat kain dan menyangkut baju sekali. Saya susun cardigen saya, baru perasan saya dah banyak cardigen hitam hehehe.

Dan ini antara aktiviti saya mengemas tadi. Menyusun barang-barang comel di dalamnya.
opkos belum habis susun lagi. Tapi tak plan nak susun. HAHAHA. Sebab rasa macam nak beli yang baru dan letak di dalamnya. Best best best.

Petang ni nak berbuka puasa apa ek ek ek.

Korang berbuka apa?
Saya plan macam nak masak nasi lemak je pulak. Sebab semua bahan dah ada. Kan ritu saya masak nasi lemak kan. Masaknya sikit je, macam kacang tu semua kan. Masa beli mana boleh beli kacang segenggamkan. Harus la kena beli sepeket. Hurm rasa nak masak nasi lemak lah.

Saya nak try masak nasi ayam. Tapi macam banyak keje la pulak. HAHAHA Dasar pemalashhh.

Ok tu je nak membebel hari ahad ni. Badang tengah tido. Jap lagi dia bangun kitowang nak pegiw beliw santan sesamew HAHAHA gedikssss. Cea padahal nak beli santan je kan. Nampak sangat la dah bosan terperap kat rumah.

Daaaaaaaaaaaa

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^