Follow Viruspadu

Wednesday, August 15, 2012

Putih Sesuci Hati

Saya adelah jenis yang tak sabar kalau dah beli baju or kasut baru. Mesti esoknya terus nak pakai sebab xcited HAHAHA. Buat la macam-macam rizen kenapa nak beli. Nak beli kasut raya la, baju untuk lepas raya la apa la. Takde maknanya. Sebab xcited.teruja.melampau.sangat.sangat.sangat. HAHAHA.

Ni semalam saya beli kat one utama. baju dan kasut hehehe. Bangun pagi tadi kemain semangat lagi. Terus sahur bigmac HAHA. Semangat nak pakai baju baru kan. Sampai efek dia kat sahur semua. Jarang la saya sahur beria. Biasanya makan roti sekeping ngan air kosong je. Kali ni siap badang belikan mekdi drive tru dengan kopi sekali.

Lain macam semangat dia HAHA.

Nampaknya kena selalu pakai baju baru. Baru semangat nak pegi keje hari-hari kannnnnnnn.


Top Putih - Valentino Rudy
Seluar - Yang tempah kat vietnam
Tudung bawal zaman matrikulasi
Beg - Marc by Marc Jacobs Lil Ukita Satchel
Accessories - campur2, diva ada, yang beli kat vietnam ngan bandung pun ada.

Suke giler baju warna putih ni. Dah lama kot saya cari baju putih yang bekenan di hati. Akhirnya jumpa semalam. Rasa nak lompat bintang masa jumpa. Sukeeeeeeeeeeeee.




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

6 komen[s]:

ummuhanis said... [Reply to Comments]

akak elergic ngan baju putih. hihihi. last pakai time sekolah je dulu. tapi comel la.

lady scooter said... [Reply to Comments]

he3... sincere nih... u look sweet in white!

NUNU EERA said... [Reply to Comments]

i pn bru je rmbat 2 kemeja putih untuk rayer..;)

Mooniqueen said... [Reply to Comments]

Ni yang nak cari kemeja putih jugak ni... Tapi macam bahaya pulak ada anak tengah melasak kan...

Nanak said... [Reply to Comments]

baju beli semalam? dah basuh ke kak jeng?wakakaka

Mya said... [Reply to Comments]

lawa lawa..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^