Follow Viruspadu

Thursday, August 02, 2012

Salam Khamis Malam Jumaat

HAHAHAHA.

Sesuka hati buat title mcm tu kan.

Rasa macam dah lama tak login blog ahaks. Sori uols. Ada entry dalam draft. Sori uols yang masuk sini tapi saya tak update apa-apa. Saya sedang mengalami fasa penatnakmamposbalikkejenakmasaklagi hehehehe. lagipun  sekarang saya terlalu leka dengan instagram hehe. Seronok pulak update kat situ. Sebab post satu gambar letak caption. selesai. Pastu kat situ takde hang hang kan. Laju je semua. So rasa macam senang kojo den ha.

Ini antara gambar yang saya post kat instagram semalam. Sebab semalam saya tukar handbag. Sambil-sambil tu kemas la sikit hanbag tu kan, buang sampah sarap sebeban dalam beg hehehe. Dah buang sebeban pun banyak lagi benda dalam tu. Aiyoo.

Semua benda ada, wallet, portable charger, bb, iphone, beg syiling, kunci, bag hanger, lipstik, pen, perfume, mp3, pendrive, bla bla bla bla HAHAHA. kalau rumah muat, dengan satu rumah saya nak letak dalam hanbag HAHAHA. mencik.

Ini tuan punya beg hari ni hehe.
Botol air kat belakang tu bukan saya punya hehehe

Saya perasan, hanbag saya kebanyakannya adelah warna maroon dalam skala nisbah 2:4 . Chewah. Adekah saya dah tertukar tersuka warna maroon? Pastu ritu saya tengok hanbeg maroon ni kemain jelita lagi. Longchamp Victoire ni ha:

Phewwwwwww... Menggugat iman hehehe.

Padahal dua beg dalam gambar kat atas dah maroon dah. Ini maroon lagi.

Aiyaaaaa!



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^