Follow Viruspadu

Tuesday, August 14, 2012

Style Tudung

Saya rasa orang lain dah lama dah pakai tudung style ni. Saya baru nak cuba. Rupanya senang je kekeke. Dah lama meninggalkan zaman menyetailkan tudung hehehe. Rasanya yang ni simple dan boleh pakai selalu gi office.





Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

Lynn said... [Reply to Comments]

Haah..lame tak lame la..tapi ok jer..belum ketinggalan fesyen.hehehe

Lelaki Ini said... [Reply to Comments]

cumel!

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

ape ni ape ni ape ni

tak aci je buat entry pasal style tudung takde tutorial

hikhikhik

Fao said... [Reply to Comments]

ye dik, akak pun dah lama nak tanya macam mana adik pakai tudung tu sebab dia kemas dan tak megheban...boleh tak buat tutorial? ini tudung 4 segi ke, takde segi segi? kalau tak tutorial, gamabr step by step pun boleh...thanks!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^