Follow Viruspadu

Tuesday, September 04, 2012

Ceera dah selamat melahirkan Baby Boy

Holloh2 comelnya dia tu
Ini baby boy ceeramoon 
Kata badang berat baby adelah 3.4kg

baby dan mummy dia dua2 sihat.
Alhamdulilah

Tunggu sikit masa lagi mesti sepet update detail, sebab dia dah pegi melawat ceera dengan mak. Saya pun tak sabar nak baca.

Saya masih jauh diperantauan sob sob sob
maka dapat berita adik beradik pun sebab tengok kat fesbuk je
ada badang emel saya update pasal keluarga dan anak-anak.

tak sabar nak balik.
sangat tak sabar.



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Mooniqueen said... [Reply to Comments]

Dah bersalin ke ceera? Cepatnya.... Padahal semalam baru update pasal perut... Hehe...

bareessence said... [Reply to Comments]

comel nye lahai baby ceera!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^