Follow Viruspadu

Monday, September 03, 2012

Hari pertama dah berlalu...

Syukurlah. Selesai dah hari pertama training saya kat sini. So esok dan seterusnya adalah meeting meeting meeting dan meeting #muntoh

Saya baru selesai makan malam saya tadi. Saya makan megi dengan neslo 3 in 1 je. Tapi ini bukan perkara menyedihkan pun sebab kat rumah pun selalu makan macam ni apa. Dah la makan megi dengan neslo sambil tengok youtube oppa gangnam style. Memang terbaik kata ko. Saya siap dah hafal step yang part last tu ok. Masa saya nak tunjuk bakat kat rumah mak minggu lepas, anak buah saya siap terkasima ternganga2 tengok makdak dia tetiba terkinja2 joget. Bukan makdak ni sopan berbudi bahasa ke?, kata beliau dalam hati hahaha


Maka ini la saya hari ni. Pagi ni. sampai la ke petang ini Macam ni la saya. Cuma petang dah belengas sikit hehe. Baju saiz M. HAHAHAHA perlu ke bgtau lagi?. Bayangkan saya pakai saiz S cemana plak badan saya? Kepala besar badan kecik? Alien sangat HAHAHA.

 Sarapan. Ni je pun berani nak makan pun. Masa ni la teringat nasi lemak, meehun goreng, roti canai. capatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... wahhhhhhhhhhh kijam punya ingatan

ASW adelah bermakna Asean Single Window.

Dengan pegawai dari kastam :)


Training tadi setel kul 6 jugak la. Lebih kurang waktu malaysia adalah kul 7 senja hehe.

Malam ni tak tahu nak gi mana.
Kemungkinan besar saya malas giler nak keluar dan duduk bilik je kot
Esok je la nak jalan pun.

Nanti kalau ada tempat menarik kat cambodia ni, saya share ek.
Kalau ada tapi masa tu saya xde mood nak snap gambo pun payah jugak nak cakap

Iphone saya ni problem takleh connect dengan wifi hotel. Laptop ok plak. Menjengkelkan betul la

Maka saya adelah tak dapat nak update instagram ke apa.
Nak berwasap apatah lagi

Ok update lagi nanti XOXO



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

hai sayang... we all here miss u. come back to us safely

ArELeEz said... [Reply to Comments]

klu leez mkn b/fast camtu, mau pitam! hu3..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^