Follow Viruspadu

Wednesday, September 05, 2012

makan dan makan

Hai korang

Sekarang tengah break makan tengahari dan kat sini adelah jam 145. Jap lagi kul 2 dah masuk meeting balik dah.

Saya bosan tapi nak update supaya insan2 kesayangan kat Malaysia tak risau kat saya. Uols semua sayang saya kannnnnnnnn... hehehehe

Saya tak dapat lagi nak update pasal kat sini. Sebab saya tak keluar pun lagi. Dok terperap dalam hotel je kan. Takkan nak cerita pasal isi kandungan meeting pulak. Pening pulak korang kan. Saya yang kat situ pun pening.

Tadi Abgcik saya over siap pesan kasut kulit. Kot la jumpo yo. Saya tak menjanji kan apa2 nak beli kat sini memandangkan duit bawak pun sikit je. Lepas raya ni uolssssss. Poket bocor HAHAHA

Sarapan :)

Makcik Jeng kekekeke

Kat sini saya adelah tak kuasa nak mekap beria tau. Saya pakai bedak n lipstik je. Punya la pemalas kan. Walaupun bangun lewat kul 7 baru bangun iron baju. Kalau biasa saya bangun kul 4.30 pagi nak kejar bas tu sempat pulak mekap kan. Dasar pemalashhhhhh

Ini lunch tadi

Balik Malaysia ni saya harap pinggang saya ramping sampaikan kerengge pun tengok saya terus makan hati uolssssss HAHAHAHA

ok dah
nak siap2 turun.
Jumpa nanti

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Aiza Haris said... [Reply to Comments]

walaaaaa dh nampak cengkung dah.... ishkk ishkkk...hehe... takpe nt blk m'sia baja cukop2 okeh...

makcik jenggg tetap dihatiku....(ececece..)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^