Follow Viruspadu

Wednesday, September 19, 2012

Makan makan

Eh raya dah habis kan.
Kelmarin kan last. Saya rasa raya saya kurang 7 hari tahu tak tsk tsk. Ini semua meeting punya pasal le niiiiiii... hetchu meeting. hetchu!

Ode saya buat makan-makan hari ahad, nasib saya dah balik malaysia masa tu. kalau tak mesti saya meratapi menangisi. Macam la duk obesi 10 tahun kan. 7 hari pun dah buat saya terseksa okeh. kansel la nak apply sambung belajar obesi kalau dah macam ni romen eh keh keh keh. Kose kannnnnn.

Kat rumah ode yang cantik. Pandai ode dengan ida hias rumah. Suke saya kombinasi warna dia :)

Ini tuan rumah, ida dan ode. Yang poms skirt pink kat belakang tu takyah layan tau. Mencik haha

Makanan semua sedap-sedap. Ada rendang ada lontong ada mihun. Phewwwwwww gilesss sedapsssss. pandai ida masak (mata ke atas)... asik mata ke atas je beberapa entry ni. kalau bebetul terjadi memang iols dah juling dah :p

Badang, sepet, emak dan kakjeng

kaklang dan anak sulung beliau. ajoi.

romantiknya pasangan ni. rasa macam nak sekeh je HAHAHA

Kitorang lepak rumah ode, sambil tengok video ode kawen tahun 2005 nun. Lama dah kan. Masa tu saya mengandungkan Alesha. Pastu muka memang selebet habis la masa tu. Memang kena bahan je la HAHA.


"andak tiap kali video tunjuk muka ko, mesti ko tengah makan, eeee kuat makan ko ni"

HAHAHAHA bluwekkkkkkkk

"andak apsal ko lain sangat dulu"

eleh nak cakap andak sekarang cantik kan kan kan lalalalala i tak suke la orang puji macam tu HAHA #pitam

Budak2 melepak dalam bilik sambil pasang ekon :p

Terima kasih ida n ode sebab jamu kitorang makan sedak sedak (sedap).

Lepas tu kitorang macam plan nak pegi matta fair. Plan je la. Tapi bila tengok muka anak-anak yang baikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sangat (mata ke atas sampai juling) memang terus kansel la. Dah la sana ramai giler orang. Dibuatnya anoi lari 100meter lompat berpagar. Siapa nak kejar?

Kitorang terus melawat baby yunnan.
Masa kitorang datang, baby yunnan baru lepas susu. Tido je dia. Comel sangat. Gewam gewammmmmmm... Meh nak gigit sikit.

Suka la tengok ceera kali ni semangat nak pam susu.

Oh saya rindu pam susu. Sungguh!




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

♥ MRS NON ♥ said... [Reply to Comments]

wah...........suke baca blog akak tau..dari dulu sampai skrg...sweet sgt family akak!~

i adore ur family sis...and sis pun gojes..cantik sgt2...

mardewan said... [Reply to Comments]

Comelnya baby tu..

nasylo said... [Reply to Comments]

nk wat cmna...??

nasylo said... [Reply to Comments]

cari mmbr blogger..

Crew Fathi said... [Reply to Comments]

wah.. meriahnya... ^_^







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^