Follow Viruspadu

Friday, September 07, 2012

Malam Jumaat di Phnom Penh

Malam tadi iols bizi kah kah kah. Bizi la sangat kannnnnnnnnnn

Nasib la report dah siap. Boleh la berjimbaan kan. So petang semalam dalam kul 630 kitorang terus amik tut tut depan hotel sunway ni pegi dekat Sorya shopping complek tu.


Sebenarnya dekat je hotel dengan sorya ni. Tapi sebab kitorang adelah gegirl yang comel dan lemah lembut takut la plak nak jalan memalam gelap2 tu kan. Lagi selamat la naik tut tut. Kena charge USD2. Tu pun kawan dari brunei yang bayarkan hehehe

Saya sempat beli selai baju untuk diri sendiri, selai lagi untuk badang.

Sumpah baju sini cantik2. Kualiti pun terbaik.

Tapi harga dia bukan lah murah ye.

Ada satu baju yang saya bekenan. Saya tanya harga. Dia cakap harga dia 50usd. Diskaun dua hengget. Cissssss... Tak jadi saya nak beli kan. Tapi memang cantik la. Banyak baju yang saya kenan tapi harga dia mcm tak berbaloi la saya beli. Tapi cantik.

Kedai kul 8 dah katup dah. Dorang tutup dalam kul 8-9 malam gitu la.

So kul 8 tu perut dah lapar dah. Kitorang tak tahu mana nak makan. Terus pegi Restoran DNyonya semula. Lagi pun dekat kan.

Saya order Char Hor Fun. Siapa yang dulu belajar kat UUM biasalah la makan kat kolej pernas kan.

Saya tak pernah lagi jumpa char hor fun kat tempat lain lagi. mmg kat kolej pernas je.

Rasa memang sama. Pehhhhhhhhhhhhhhhhhh... rindu giler kat UUM kan

Dalam kul 9 lebih kitorang balik bilik. Terima kasih kawan brunei sebab belanje kitorang makan :)

Sampai hotel, rakan2 pegi spa. Saya pulang ke bilik dan mengerjakan kerja-kerja yang tak berkesudahan. Menyudahkan kerja. Dan juga menyepahkan bilik hehehehe. Itu memang hobi saya. Tak caye tanya badang hahahaha
Kemaskan bilik kakjeng HAHAHAHA

Hari ni plannya lepas meeting kitorang nak pegi national muzium pastu nak pergi russian market.
Yeayyyyyyyyyyyy...

Meeting. Tolong la cepat habis :p


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

mardewan said... [Reply to Comments]

tempat yg menarik..

TIUB BOCOR said... [Reply to Comments]

Amat dihormati dan disanjungi jika anda menulis menggunakan bahasa Melayu yang betul, indah dan gramatis.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^