Follow Viruspadu

Sunday, September 02, 2012

Open House di Phnom Penh

Ok bohong la sangat ada open house. Rumah sape la pulak kan hehe

Sekarang kepala saya adelah tersangat la peningnya. Tengok tv pulak sepatah haram tak faham. Memang tak patut betul tadi saya tgk tv3 siaran Phnom Penh la kan. Tak tukar2 walaupun tak faham HAHAHA giler sengal. Padahal bila saya next2 ada je HBO. Penderaan jiwa sendiri betul. Nampak sangat semua benda pun malas nak explore kan. Rasakan bedah! tetiba bedah :p

Ok saya sekarang dah berada di Hotel Sunway Phnom Penh, Cambodia. Saya ada training dan lepas tu meeting. Doakan saya dapat lalui hari2 yang mencabar ni dengan tenang. Secara logiknya saya tak ready lagi untuk hadir meeting sampai ke obesi ni. Hadir meeting kat uptm dulu pun saya tergagap2. Ini kan plak sampai kat sini. Tapi tu lah nak tunggu ready zahir dan batin memang tak la sampai bila2 pun. So hadap je la kan.

Ini kat secret recepi masa badang hantar saya kat aiport tadi. Budak2 adelah tinggalkan kat rumah kaklang. Tak berani bawak budak2 tu atas banyak alasan yang malas nak ekplen dalam belog HAHAHA.

Babai tsk tskkk tskkkkkkkkk

Terima kasih gomen sebab bagi peluang kat saya dpt jugak merasa naik bisnes class hehehe. Jakun sekejap kakjeng HAHAHA.

Kemain kenyang dalam flite macamkan pegi open house kenyangnya hehehe. Sendat perut asik makan je.


Awan :)

Kat sini jam dia awal sejam gitu. Kalau malaysia kul 10, kat sini adelah kul 9. Ini saya dalam lift Hotel sunway. Nak turun bawah konon nak beli simcard tp sesat. sabo je la.


Esok isnin.
Selamat bekerja korang.

Lambat lagi nak hari sabtu kan.
Sbb sabtu baru balik Malaysia.
Sob sob sob
Nak balikkkkkkkkkkkk.

Doakan saya baik2 kat sini ye kawan.

Hati ku tertinggal di Malaysia :)



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

pwincess Lov3y dOv3y said... [Reply to Comments]

wah best gak dapat travel free kan . hehehe

Crew Fathi said... [Reply to Comments]

Uhhh jauhnya... hohoo

Mya said... [Reply to Comments]

jaga diri :)

laloque said... [Reply to Comments]

miss u already darling







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^