Follow Viruspadu

Wednesday, September 12, 2012

Open House

Saya jarang pegi open house. Sebab biasanya ada je halnya. Rakan-rakan office buat open house pun saya tak dapat nak join lagi. Baca dekat group wasap memang nak sangat pegi. Tapi apakan daya. Banyak nau kekangan. Bajet retis sangat kan konon bz letewwwwwwww HAHA.

Hari tu sehari sebelum pegi phnom penh, ahli keluarga ajak beraya open house rumah pakcik saya. Rumah Ayahcho dengan paksu. Saya kalau pegi sendiri memang tak la. Iols kan pemalu. Kalau pergi sendiri memang keras la kat situ. Nak sembang apa pun tak tahu. Akak ajak pegi reramai. Saya on je. Kalau ramai2 otak saya berfungsi sikit HAHAHAHA. poyossssssssss.

Papehal berkumpul rumah mak dulu. Papehal kena bajet retis dulu. Ini bukan baju raya ye. Ini cumalah baju pegi keje. Kawan saya cakap baju ni mcm baju wanita umno hahaha. sabojelah. Motip posing macam ni? #pening. Mungkin prektis nak jadi gadis litar posing depan kereta hahaha
 Ciri-ciri seorang pisau cukur HAHAHA.

 Ini lagi lah tak tahu apa motip

Awish, merah dan nisa

Best sangat sebab pegi rumah ayah cho ada laksa. Suke melampau. Saya pegi raya memana payah nau nak jumpa laksa. Teringin sangat nak makan laksa ritu sampai masak sendiri kat rumah. Tahap mengidam dah hehehe. Terima kasih makcho buat laksa. dap dap nyeeeeeee.

Lama tak jumpa makcho pakcho, pawi dll. semua sihat2. alhamdulilah :)

kat rumah makcho dan suap anoi nasi + kicap. Ko mampu suap anak sambil tersipu2 malu macam tu? kekekeke

Gegirl. 
 Tengok perangai memasing. Amik bekas keropok hadap reramai hehehe. Nasib dah kawen. Bakal mertua tengok rijek kalau anak dara mcm ni HAHA

Rumah paksu pulak


Saya ingat lagi dulu.

pakcu saya ni keje kat astro nun. masa saya keje kat SUKNS dulu, ada handle pertandingan boling. So semua peserta ada la dpt baju t-shirt. sumpah tak nampak pun paksu. padahal saya yang kumpul list pemain semua. paksu datang rumah pakai t-shirt tu. saya pelik je tengok. rupanya dia main sekali. adoiyai. keciknya dunia. saya pelik apsal saya x perasan paksu masa tu. hensem sangat kot sbb tu tak perasan. Ke saya bz sembang dengan member2 urusetia hehehe :)

Balik je dari open house.
ketahuilah pinggang saya dah tak macam dalam gambar kat atas lagi ye. sbb tu x letak gambar.
Kijam kekekeke.

Ada lagi ke open house lepas ni?



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Irfa said... [Reply to Comments]

vp pemalu ker?patutlah masa jumpa kat kedai Bata tu mcm tak byk cakap.saya pulak yg malu sbb tegur buat muka x malu.huhu..
takpelah..saya suka baca blog vp ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^