Follow Viruspadu

Monday, September 24, 2012

Open Order


dari belog sepet :)
Bukan saya jual tau
Tapi sepet adikku yang jual

To tell you my dear =) *cea nak jual barang kena la lembut-lembut sikit kan, hehe*
Sekarang aku dah boleh buat entry detail sikit. Untuk kepada new reader and my loyal readers, *geli kan cakap sebenini rupa, huhu* Aku dah bukak order untuk skirt Lyla,  which is ada 4 warna (buat masa sekarang) 

-Lyla Skirt (Creamy Chocolate)-
1. Blue Turqoise
2. Fushia Pink
3. Creamy Chocolate
4. Sapphire Black
Warna-warna ni kalau korang nak tengok boleh klik SINI 
Macam mana nak ukur?? Boleh rujuk sini
 Ukuran korang boleh ambil dalam inci. Please ukur betul-betul sebab pinggang skirt ni tak menggunakan getah. So make sure korang ukur betul-betul.
Pinggang tu... ekceli, aku buat atas dari pusat. Baru nampak korang lebih tinggi dari biasa. Jadi dari pusat tu ataskan lebih kurang 3inci. Ukur lilitan dari situ. Panjang sampai ke kaki pun ambil dari lilitan pinggang yang korang ukur tu. Tengok gambar boleh paham.
Order Form, maaflah aku tak reti lagi nak buat order form dari facebook, so sementara ni kita pakai manual ye.
 Korang boleh copy ayat-ayat kat atas ni, then emailkan ke seqycouture@gmail.com
Contoh order form aku.
FULL NAME (AS PER IC): Zuhana Noh
TELEPHONE NO: 012-3456789
FULL ADDRESS: No 35, Jalan 40, Kg Cheras Lama, 56789, KL
PRODUCT CODE: SQ001
COLOR: BLUE TURQOISE
QUANTITY: 1
SIZE (UP WAIST, HIPS AND LENGTH):
(26/37/40)
dan siap semua terus hantarkan ke email seqycouture@gmail.com
Macam mana proses pembelian??
 Ok boleh paham?? 3 minggu tu paling lama la. Berdoalah ianya tak selama itu, hehe! Sebab nak buat ikut ngam-ngam badan korang, aku paling tak suka pakai baju yang bukan saiz aku. Yela kita tengok online pakai ngam-ngam je, bila sampai kat kita macam gelebeh. Frust tahu. jadi kalau korang nak benda tu terletak cantik, haruslah ambil masa sikit. 

Aku bukak order seminggu dulu. Jadi sesiapa yang nak order boleh ke facebook SeQy Couture. Lepas tu kalau berminat boleh order ye.

Kalau nak tengok info pasal Lyla Skirt ni kat entry aku yang lepas boleh klik SINI

TQ! Have a nice days ahead. =)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^