Follow Viruspadu

Saturday, September 15, 2012

Sengal bersama kakcik

Malam tadi kakcik tidur rumah saya. Sebab kakcik nak celebrate besday saya (tipu)... Hehehe...

Sementara tunggu adik beradik datang rumah pagi tadi. Inilah aktiviti sengal kitorang. Hahahaha.

So apa aktiviti korang cuti 3 hari ni? Semalam highway jem giler kan. Nangessssss.

Ok nanti saya update lagi ek. Harap malam ni iols rajin.

2 komen[s]:

❤ princeSs ❤ said... [Reply to Comments]

hai Kak VP..

hari ni saya habiskan masa baca story U pink my Heart kak VP & kebetulan hari ni hari lahir akak pulak. bestnya grad U dulu di hari ulangtahun befday kan! :)
so saya nak wish Happy Birthday Kak VP @ Jemah ! semoga sihat walafiat selalu dan happy2 di samping suami dan famili tersayang :)

❤ princeSs ❤ said... [Reply to Comments]

hai Kak Jemah...

hari ni habis baca kisah U Pink My Heart kak jemah tu dan baru perasan kebetulan hari lahir akak pula today hihi..


Selamat Hari Lahir Kak Jemah! semoga sihat selalu, tambah cantik dan bahagia di samping famili tersayang :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^