Follow Viruspadu

Wednesday, September 19, 2012

Skirt Kodroi Kalau Tak Silap Saya

Yelah, saya pun lupa nama dia. Rasa saya nama dia skirt kodroi. Sepet bagi tahu macam tu. Skirt ini akan di jual tak lama lagi. Tapi bukan saya la jual. Sepet yang jual. Harga saya tak tahu, yang saya tahu korang boleh tempah ikut ukuran korang. Maksudnya apa pun saiz korang adelah aci untuk beli sbb kena tempah ye.

Best tak?
Best tak?

Saya pakai skirt ni sepet punya dan skirt ini adelah saiz beliau. Saiz 26. Cuba bayangkan macam mana kakjem korang ni tahan napas nak zip skirt ni kat belakang. Sesak napas ahkak. Saiz saya adelah 29-32 kot HAHAHAHA.

Saya pakai kaler pink. Pink santek. Pink always santek kan. Tak pernah saya tengok pink tu tak cantik :p
 Kakjem (pink), kakcik (tekois), sepet (hitam ke coklat gelap, ntah la)
Gambar nampak skirt je, almaklumlah :p

Kena tukar warna coklat sebab pink tak mecing dengan shawl iols tsk tsk tsk 

Depan rumah pun sempat bergedik dengan skirt ni HAHAHA. Kitorang nak pegi open house rumah ode. Bayangkan pegi open house pakai skirt saiz 26. Macam mana la nak makan HAHA. Mencik. 
 
Suka la skirt ni, sebab kain dia tebal tapi dalam sejuk. takyah pakai kain dalam.


Nanti bila sepet dah open order, saya kasik pukul canang lagi ek ek.

Korang tunggu tau.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

aNgeL pUTiH said... [Reply to Comments]

weee.. bestnya.. sy nak oder yg cekelat tuh! hikss... ;p

Crew Fathi said... [Reply to Comments]

kat "u" wa banyak dak2 pompan paai lagu tu haa.. hohoo.. apa2 pon.. nice.. =)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^